devices oral Qamera

Devices

Devices van Oral Qamera voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van veiligheid, techniek en ergonomie. Zo bent u verzekerd van instrumenten waarvan u jarenlang plezier heeft. Naast apparatuur voor de klinische wereld is er ook een Oral Qamera versie beschikbaar voor consumenten. 

Q-RAYSOFTWARE VOOR DE KLINISCHE WERELD

Oral Qamera werkt op basis van Q-Ray™ klinische software. Deze speciaal ontwikkelde software ontsluit alle mogelijkheden van de Oral Qamera opname apparatuur. De software organiseert al uw QLF™ resultaten op een logische manier en maakt ze onderdeel van uw dagelijkse werkzaamheden. Opnames en gegevens zoals mineraalverlies en de Simpele Hygiene Score™ worden snel en efficiënt opgeslagen. 

De software maakt deze gegevens beschikbaar voor iedere PC of laptop die is verbonden met uw klinische netwerk. Opnames die u met Oral Qamera maakt, kunt u eenvoudig delen met collega’s of patiënten. Beelden die meer zeggen dan duizend woorden. Hierdoor kunt u resultaten, bevindingen en zelfs uw adviezen beter overbrengen. Naar patiënten heeft uw communicatie hierdoor meer impact, met compliance als direct gevolg. Met Q-Ray™ spaart u 

logo van Q ray

ORAL QAMERA QRAYCAMPRO

Voor de veeleisende clinicus en onderzoeker is de Oral Qamera Qraycam pro de beste optie. Deze nieuwe Qamera combineert gemak, veiligheid met ergonomie. Professionals die met de Qraycam pro werken, omschrijven het device als praktisch en vederlicht. Deze Oral Qamera maakt hoge resolutie en haarscherpe QLF™ en wit-licht opnames. Geschikt voor zowel de kliniek als in-vitro en in-situ research. Superieure optica en effectieve autofocusfunctie zijn vanzelfsprekend.

devices oral Qamera

QRAYVIEW DUAL

Een ultralicht, handheld apparaat voor QLF-inspectie en tevens voorzien van een uithardingsfunctie. Uitgerust met sterke QLF en uitharding LED’s. Geleverd met twee brillen met het QLF-filter. Een ideaal instrument voor de professional.

devices oral qamera

QRAYPEN

De Qraypen is een veelzijdige intra-orale camera, ideaal voor het inzoomen op specifieke elementen. Een elegante en lichtgewicht intra-orale qamera met autofocus functie. Hiermee maakt u snel en eenvoudig QLF™ en wit-licht opnames. Ideaal voor het vinden van cracks en het kwantificeren demineralisaties en vroege stadia can cariës. 

QSCAN™ PLUS

Eigenlijk een must voor elk gezin. Met deze Oral Qamera checken of er goed gepoetst wordt. Het is een fraai vormgegeven device voor gebruik thuis. Er is ook een aantal mondhygiëne-praktijken die met de Qscan plus werken. Dit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk. Uitgerust met het QLF™-filter, 4 QLF™-LED’s en een vervangbaar lichtkapje. Oplaadbaar via de meegeleverde USB-kabel.