visie oog

ZIEN WAAR ANDEREN KIJKEN

Oral Qamera maakt het mogelijk om in een vroeg stadium problemen in de mond te zien. Zelfs na acht uur is tandplak waarneembaar. En omdat problemen eerder worden ontdekt, kan het boren van gaatjes bijvoorbeeld tot een minimum beperkt worden. Oral Qamera maakt gebruik van QLF-technologie. Deze technologie is gebruiksvriendelijk, veilig voor de gezondheid en schoon. Met de tools van Oral Qamera kunnen consumenten en professionals zien waar anderen slechts kunnen kijken.

MISSIE

Ervoor zorgen dat jong en oud vol zelfvertrouwen in de stoel van de mondzorgprofessional gaat liggen.

VISIE

Door problemen in de mond in een vroeg stadium op te sporen, onnodig boren, tandbederf en problemen in de mond voorkomen.

FOCUS

Tandheelkunde naar een hoger plan brengen. Professionals helpen om hun passie en vaardigheden in te zetten om het gebit van patiënten een leven lang gezond te houden. Mensen de tools in handen geven waardoor zij hun gebit maximaal kunnen verzorgen.

KERNWAARDEN

Grensverleggend, betrokken, bevlogen, creatief, duurzaam, toekomstgericht, transparant.

STRATEGIE

Door mensen beter, gerichter en bewuster te laten poetsen, het ontstaan van mondproblemen voorkomen. Professionals met state of the art tools in staat stellen om mondverzorging naar het hoogst denkbare niveau te brengen, waardoor invasief handelen tot een minimum beperkt wordt.

RANDVOORWAARDEN

Oprecht, ervaren, deskundig, innovatief.

AANBOD

We bieden optische apparatuur en bijpassende software waarmee zowel jonge als oude tandplak opgespoord kan worden. Onze devices zijn beschikbaar voor professionals  maar ook voor cosumenten.  Voor professionals hebben we state of the art oplossingen voor de klinische omgeving. Voor consumenten hebben we slimme  en dus gebruiksvriendelijke devices voor thuisgebruik.