Trainingen

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor professionals die actief zijn in de klinische wereld. De trainingen worden verzorgd door experts op hun specifieke vakgebied. Of het nu gaat om QLF, fotografie of om marketing en communicatie. Voor bepaalde trainingen krijgen deelnemers uiteraard KRT/KRM punten.  Stuur een mail voor meer informatie en mogelijkheden.

trainingen Oral Qamera tandplak zichtbaar

QLF-Demonstratie

Maak in twee uur kennis met Oral Qamera en ontdek de mogelijkheden van QLF. De demonstratie wordt verzorgd door QLF-diagnosticspecialist Karen van Daelen. De demonstratie duurt ca. 2 uur en de vergoeding bedraagt € 595,- ex. BTW. De vergoeding wordt in mindering gebracht wanneer er voor Oral Qamera gekozen wordt.

QLF-Training

Meteen effectief aan de slag met Oral Qamera. Tijdens een training van één dag ontdekt u alle mogelijkheden. De groepsgrootte is maximaal 8 personen en daardoor is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. De training wordt verzorgd door onze ervaren QLF-diagnosticspecialisten, die zelf met Oral Qamera in de praktijk werken. De training is erkend en levert KRT/KTM punten. Training vanaf € 2.000 euro ex. BTW (locatie en lunch niet inbegrepen).

Workshop mondfotografie

Met een QLF-foto krijgt u een precies beeld over de totale toestand van de mondgezondheid. Uit ervaring weten we dat u nog meer informatie krijgt als u betere foto’s maakt. Daarom bieden we de mogelijkheid van een workshop mondfotografie door professionele fotografen. De workshop wordt gegeven op locatie met de daar beschikbare apparatuur. Workshop vanaf € 650,- ex. BTW.

Oral Qamera Branding Sessie

Vergroot het onderscheidend vermogen van uw praktijk met Oral Qamera. Bereik nieuwe doelgroepen en versterk uw relatie met bestaande patiënten. Tijdens een Oral Qamera branding sessie van een dag, wordt de basis gelegd voor een effectief marketing en communicatieplan. Prijs op aanvraag.