zien waar anderen kijken

Zien waar anderen kijken. Deze tandarts spreekt uit eigen ervaring en kijkt zelfverzekerd in de cameraZien waar anderen kijken en dat geeft een zeker gevoel. Een goed gevoel bij de patiënt  en de tandarts of mondhygiënist. Julia is al een jaar of acht werkzaam in haar eigen praktijk. Sinds kort werkt ze met onze nieuwe Oral Qamera met QLF technologie. Met deze camera ziet zij dingen in de mond van de patiënt die collega tandartsen niet zien. Zo kan zij gaatjes in een vroeg stadium ontdekken en op basis van feiten bepalen of er wel of niet geboord moet worden. 

Ook kan zij de totale gezondheid van de mond nauwlettend volgen, omdat onze camera automatisch een digitaal patiëntendossier aanlegt. Nu we het toch over zien hebben. Een ideale feature is ook dat je foto’s kunt maken van het gebit waarop je kunt zien of er jonge plak aanwezig. Op basis van deze foto kan Julia duidelijke poetsinstructies geven. Bovendien is onze QLF technologie schoon, veilig en minder belastend voor het milieu als je het vergelijkt met röntgen.
Zien waar andere kijken, het begint met een van onze devices. Als je meer wilt weten van Oral Qamera in de praktijk voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of voor de mogelijkheden van een demonstratie of training.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *